Condicions de la reserva i estada

Com reservar

En moment de confirmar la reserva serà imprescindible:

  • Realitzar un dipòsit d'una nit mitjançant transferència bancària al nº de compte del propietari que li facilitarem.

De no realitzar la transferència es donarà per ANUL·LADA la reserva.

Horari d'entrada i sortida

L'entrada es realitzarà a partir de les 16:00 hores i la sortida abans de les 12 hores. La sortida se sol prolongar sempre que no coincideixi amb l'entrada d'una reserva d'un altre client.
Indicar l'hora d'arribada aproximada per realitzar l'entrega de claus sense haver d'esperar cap de les parts.

Els preus inclouen:

  • Electricitat, Aigua Calenta i Calefacció.
  • Roba de llit i tovalloles. En estades superiors a 6 nits es lliuraran setmanalment nous jocs de llençols i tovalloles per canviar.
  • Cuina completament equipada: Plats, Gots, Coberts, Paelles, Cassoles, Nevera, Rentadora, Microones, Vitroceràmica, ...
  • Menjador amb sofà, TV, taula i cadires suficients, ..

El preu sempre és per la Casa Completa.

Lliurament de claus

Sota cap circumstància es permetran més persones que les establertes segons el nombre màxim esmentat en la descripció de l'allotjament, inclòs nens majors a 2 anys. Els propietaris es reserven el dret d'admissió o cancel·lació de la reserva si no es respecta la present.

El pagament del total menys el dipòsit que s'hagi lliurat, es realitzarà en euros i a la sortida de la casa.

A partir de l'atemptat d'Atocha és obligatori que cada viatger ompli i signi una fitxa d'ocupació que el propietari està obligat a lliurar a la caserna de la guàrdia civil i no hi ha una còpia per als viatgers.

El propietari es compromet a lliurar l'allotjament en perfectes condicions de neteja i ús, i a donar solució, en la mesura del possible, als problemes que es presentin.

En el moment d'entrar revisin la casa, les deficiències que puguin trobar a la casa, hauran comunicar-al propietari, al més aviat possible, per poder ser corregides.

Recollida de claus

Els ocupants són responsables de l'allotjament, del seu contingut durant l'estada, esperant que es mantingui cura i ordenat.

El propietari es compromet a assumir les despeses de qualsevol reparació o desperfecte ocasionat per força major (trencament de canonades d'aigua, avaria elèctrica, etc.).

El propietari agrairà qualsevol suggeriment que puguin oferir-nos per poder fer més agradable les seves futures estades.

El propietari no es responsabilitza de la pèrdua / oblit d'objectes, no obstant si el troba a la casa a netejar-la, no tindrà inconvenient d'enviar-lo a l'adreça facilitada mitjançant enviament a contra-reemborsament.

Normes d'estada

Els ocupants no podran realitzar a la casa rural activitats molestes, insalubres, nocives, perilloses o il·lícites. Els ocupants tractaran la casa i el seu contingut amb respecte, no sostrauran res de la mateixa i es responsabilitzaran dels danys causats per ells mateixos. NO s'admeten ANIMALS de companyia.

Anul·lacions

Es tornarà la reserva sempre que es comuniqui l'anul·lació amb suficient antelació a la data d'entrada.

Acceptació de condicions

El pagament de la reserva al compte bancari del propietari implica la PLENA ACCEPTACIÓ per part de tots els ocupants de totes les condicions aquí reflectides.